over designkeuken op maat

Over RAM – uw designkeuken op maat

Designkeukenopmaat.nl is ontstaan omdat wij als interieurarchitecten van Interior Issues steeds tegen de grenzen van de mogelijkheden van de grote keukenmerken op liepen.

Wij wilden echte topkwaliteit keukens maken zonder concessies en zonder enorme prijskaartjes. Daarom hebben wij een eigen maatwerk interieurbouwer in de hand genomen om de keukens op maat voor onze klanten te bouwen. Samen hebben we inmiddels een groot aantal keukens ontworpen en gerealiseerd.

Omdat onze klanten zo blij waren met de mogelijkheden, hebben wij besloten deze kwaliteitskeukens niet alleen voor onze klanten te houden. Zo zijn wij designkeukenopmaat.nl gestart.

Geen showroom

Wij hebben geen showroom. Dat vertaalt zich in prijs, maar ook in een ander enorm voordeel: Je hoeft niet meer de deur uit. Wij komen bij jou thuis langs. Dan kunnen we gelijk de locatie zien.

Ontwerp

In tegenstelling tot de grote keukenmerken rekenen wij ontwerpkosten. Dat is omdat wij ook daadwerkelijk ontwerpen. We komen meerdere malen bij je thuis langs en stoppen veel tijd in de ontwerp kwaliteit. Als we dat niet direct in rekening brengen, moeten we het verwerken in de keukenprijs en dat vinden wij niet transparant.

Bovendien: Wie nu voor designkeukenopmaat.nl kiest, kiest heel bewust. Dat zien wij graag. We zien het ontwerp traject van jouw droomkeuken dan ook als een wederzijds commitment. Alle partijen moeten tevreden zijn. Jij als gebruiker van je nieuwe designkeuken op maat, wij als ontwerpers, maar ook de bouwer van je keuken. Daarom maak je ook al tijdens het ontwerp traject kennis met degene die jouw keuken gaat maken.

Mocht u meer over ons of onze keukens willen weten, dan kunt u mij altijd persoonlijk mailen of bellen (010 340 0510). Je kunt ook gebruik maken van onze belservice, waarbij wij u binnen de door u geselecteerde tijden terugbellen.

Hartelijke groet,

Sven van Buuren
eigenaar RAM

 

Ps. Heb je al ons gratis boek met keuken kooptips gedownload? Klik hier om het gratis keukenboek vol inspiratie te downloaden