Een open keuken op maat maken


Nu staat er nog een muur tussen de woonkamer en de keuken. Binnenkort is die weg. “We willen een open keuken omdat de keuken de spil is van het huishouden en nu erg afgesloten is.” Aldus de eigenaars.

Open keuken creëren

Een muur doorbreken is niet iets dat u zomaar doet. Zeker niet wanneer het een dragende muur betreft. Daarom wordt er door een constructeur ook een berekening gemaakt.

De keuken bij de woonkamer betrekken, dat is niet alléén een muur wegbreken en een keuken plaatsen. Daar komt meer bij kijken en dat wisten de eigenaars ook. Daarom hebben ze designkeukenopmaat.nl ingeschakeld.

3 Varianten

Na een uitgebreide inventarisatie is er op kantoor van RAM – uw Designkeuken Op Maat druk geschetst en daar kwamen drie heel verschillende varianten uit.

open keuken maken

De opdrachtgever koos na veel afwegen voor de middelste variant. Hiermee verdween de meterkast uit het zicht en door de kastenwand om de hoek te plaatsen, werden keuken en woonkamer verbonden. We hebben deze optie van de open keuken helemaal in 3D uitgewerkt, met filmanimatie, aanzichten en materialisering. Tot de verlichting aan toe.

Multifunctionele kastenwand

De kastenwand bevat alle grote apparaten en zelfs een tv. Het kleine werkblad in de kast herbergt de koffiemachine. Het wandmeubel loopt om de hoek richting de eetkamer zodat de keuken en woonkamer optisch verbonden worden. In de kast bij de eettafel is een kleine werkplek gebouwd met een in hoogte verstelbaar bureau. Ook kan hier al het servies opgeborgen worden. Vlakbij de vaatwasser overigens.

Details

Door het kookeiland daar net iets voorbij te laten steken wordt deze zichtbaar, zonder dat de keukenspullen in het zicht staan. Dat werkt erg ruimtelijk. In het kookeiland vindt u een wasbak met Quooker Combi en een inductiekookplaat van Miele. In het plafond zit een witte afzuigunit van Itho ingebouwd. Er hangen twee Carvaggio hanglampen boven.

De krukken van Lapalma staan er voor de gezelligheid. Even een wijntje bij de kok drinken en bijpraten.

Binnenkort starten we met de productie van de keuken en wordt deze enkele weken later geplaatst. Meer voordelen van een keuken op maat weten? Stuur ons dan een mailtje.
.

Een reactie op “Een open keuken op maat maken”

Reageer

  • (will not be published)